ponedeljek, 1. avgust 2011

Avgust in spremembe


Bodite mogočni kot Oreh.

Avgust bo mesec, v katerem se bo DOGAJALO VELIKO ali NA VELIKO! Če ste oz še boste kje na počitnicah, morda ne boste "opazili" vsega.
Današnji dan posvetite sebi, svojim čustvom, osvobajanju tenzij, počnite ali začnite nekaj novega. Luna je v vzhajanju, trenutno v "čisti" Devici, zato si lahko dan "olajšate" z blago juhico ali solatko.
Morda že čutite, kako se Merkur pripravlja na retrogradnost, kjer bo od jutri pa skoraj do konca meseca. Tudi kometi bodo v tem mesecu obsijali nebo, pravzaprav bo komet Honda 17. avgusta zelo približan Zemlji, na isti dan, 17.8., se bo Neptun iz Rib vrnil v Vodnarja, kar bo zaznamovalo spet drugačno obdobje, lažje se bomo pripravili na drugačen nivo dušnega v nas ... na brezpogojnost in empatijo. Prav tako na ta dan pa so Maji predvidevali "zadnjo noč" pred zadnjimi 5 nočmi, ... nočmi uničenja.
Ja, pripravite se ... "podivjano bo" in mi zraven. :)
Vendar vsi, ki se zavedate sebe v vsem svojem sijaju in znate in želite vibrirati na najvišji in najlepši možni frekvenci ... vi, ne boste imeli prevelikih težav. Samo ZAUPAJTE ... v LJUBEZEN. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar