petek, 5. avgust 2011

Nazaj - vase

Find your way out. :)


Čeprav je AVGUST še čisto počitniški, a ne sije ravno najbolj toplo ..., pa se na nebu v povezavi z vsemi energijami od tu in tam, dogaja resnično marsikaj. Se počutite, kot bi imeli dvoje src, dvoje obrazov, dvoje možganov? ...Nič čudnega, saj je tako vihravo in udarno z ene in druge strani, da je kaj. Hkrati se poglabljamo vase, v svoje globočine in vemo, zakaj in kako, po drugi strani pa nas okolje puli in sili ven, na razkritje, kjer se oglasi ego in dela drugače, ali vsaj želi. Ah, večni "boj" med umom in srcem bi dejali stari Grki. :)
Današnji petek zaznamuje prehod Neptuna nazaj v Vodnarja. Ker bo kmalu zopet v Ribah, je to čas za vse nas, da se zopet skupinsko povežemo, poglobimo sebe in si pri tem tudi pomagamo. Socialne mreže na spletu so kot nalašč za to. Petek je tudi nekako deljen, saj nas nagovarja čisto užitkarjenje in obenem delovni Saturn, ki bo poskrbel, da če se boste lotili dela, boste zagotovo veliko postorili. In tudi v redu bo. :)
Soboto bo ščipal Škorpijon v Luni, ki bo nekaterim malce ponagajal pri čustvih. Verjamem, da če veste, se lahko bolje pripravite na to in svoja dejanja omilite oz jih pogledate nekako od zunaj in naredite drugače kot sicer. Predvsem manj impulzivno.
Nedelja pa bo zelo "lušna", če boste delovali mirno in ljubeznivo, se odpovedali ljubosumju, nejevernosti ali celo jezi. Prav zares boste lahko delovali brez meja in v ljubezni. ODPRITE SRCE! :)
Z vami in za vas,
vaša Kasandra :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar