sreda, 24. avgust 2011

Čas Device



Vladavina Device .... vse najboljše vsem, ki praznujete v tem obdobju!:)
V tem času se resnično dobro organizirajte in sledite lastnim načrtom. Kajti kaj lahko se zgodi, da boste imeli glavo prepolno svojih in še načrtov drugih in ... možnost, da se vse poruši kot hišica iz kart, je precejšnja. Res se držite lastnega cilja, saj vam bo v nasprotnem primeru energija začela "odtekati", slabše se boste tudi počutili tako duševno kot fizično.
Devica je znamenje (o)zdravljenja, pridnega in nemalokrat dlakocepskega dela, dobre organizacije in učenja.
Zdravljenje se začne v vas samih ... vse negativne misli odstranite, odmislite, ne mislite jih več ... preobrnite jih v dobre in lepe.
MISLI SO KOT PUŠČICE! Nosijo barvo vaše aure in tvorijo povezavo med vami in dogodki oz svetom. Če torej v svet pošiljate pozitivne, ljubeznive misli, sodelujete pri ustvarjanju lepega in zdravilnega. :)
Vaša aura bo tako čistejša, svetlejša, manj bo senc. Ali jih sploh ni/ne bo. :) Svet brez senc ustvarja čistost mišljenja.
Če se šolate sami ali imate šoloobvezne otroke, si zadajte realne cilje in se počasi vzpenjajte proti njim. Prav tako, počasi in v lastnem zmagovalnem ritmu, delujte tudi pri delu.
Kaj pa čustva in odnosi? Hm, ker je tudi Venera v Devici bo kar pestro. Predvsem se zavedajte, da boste želeli, da bo vse perfect. Uvideli boste manjke oz stvari, ki vas motijo na drugih. To je sicer zelo pomemben korak, a ne dajte, da vas bo povleklo v jezo, žalost in togoto, ker ni vse tako, kot ste mislili, da je. Razčistite najprej sami s seboj. Kako in kje naj poteka čas zdravljenja za vas in v vas? Naj bo vladavina Device vaš pomemben učitelj, nadgradite sami sebe, izdolbite sredico, ki si jo tako želite ... najdite tisto, kar si resnično želite, zavedajte se tega. Stopite v svoj sakralni prostor in si dovolite čistosti in zdravljenja. Super čas je. :) Za čiščenje in preobrazbo.
Ob tem seveda ne pozabite na prehrano ... ta naj bo lahka, brez odvečnih maščob in sintetike. Uživajte čimveč naravnih domačih sokov, hladnih ali toplih juh, solat, pijte veliko navadne vode, ... omejite ali se povsem odpovejte pitju kave (v tem času), sploh pa vam nikakor ne priporočam kave s sladkorjem in mlekom. Če že - naj bo prava ČRNA. :)
In ... uživajte NA POLNO. :) <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar