petek, 29. julij 2011

Ego predajte duši ...


Ljubezen, neskončna kot morje.

Obdobje Leva nas uči, naj ego predamo duši. Bolj pozitivni bomo, več osebne moči si bomo "pridelali". Moč in znanje pa najdemo v sebi, ne zunaj nas. Tudi ljubezen najdemo najprej v sebi, če jo želimo resnično (s)poznati. Blagostanje in lahkotnost bivanja sta skrita in odkrita v nas samih.
Obdobje je torej skoncentrirano na nas same. Tisti, ki se zelo dobro poznate in ste usklajeni s svojo vibracijo, se boste počutili super, zmagovalno :), nekateri pa boste imeli več težav, ki izvirajo iz vašega notranjega neskladja. Kaj storiti?
Levu vlada 3. čakra (solarni pleksus)... zjutraj ali zvečer se dobro nadihajte in umirite, roke pa si položite na solarni pleksus in čutite, kako se ta energetsko dviguje. Obarvajte ga v belo-zlato barvo z dodanimi sončnimi niansami. Lahko vam pomaga tudi citrin ali kamena strela. :)
To počnite kot ritual celo vladavino Leva.
Današnji petek že čutimo obdobje mlade Lune, ki nastopi jutri. Ta bo v znamenju Venere, kar pomeni, da je potrebno delati za, na, v LJUBEZNI. Ste LJUBEZEN in tudi drugi okoli vas so. Ne ukvarjajte se z mislimi o negativnostih, obsojanji, dvomih ... z LJUBEZNIJO "obdelujte svoj vrt", nič drugega ne potrebujete in nič drugega ni pomembno kot vaš odnos do vas samih ... kakor vi do sebe, tako drugi do vas.
Torej, zapoved vikenda je LJUBEZEN. Vedno in povsod. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar