petek, 19. avgust 2011

Čas za drugačen pogled


Še nekaj iz moje "kuhinje" ... super lahko na žaru ... bio zelenjavca z vrta in malo tofuja. Priporočam. Jaz pripravim na malce kokosove maščobe, začimbice pa dodajam na koncu. Pravijo, da je za prste obliznit. :)

Dragi moji bralci ... se res opravičujem, ker me ni bilo nič za brati ... vendar so me tile vroči avgustovski dnevi okupirali z novimi nalogami v moji holistični ordinaciji Soulucija, prav tako pa tudi kreativno ustvarjanje nakita iz školjkic ter načrti za energetski nakit,... Saj veste, od načrtov je treba k dejanjem in takrat ima dan premalo ur. :)
Misli pa so bile ... od mene k vam zagotovo in upam, da ste se imeli lepo in ni bilo preveč naporno v teh dneh s polno Luno, kometi, Marsom, Merkurjem in še se je nabralo.
Kar zadeva ta konec tedna: bo usmerjen k materialnemu, saj Luna v Biku zapoveduje tako. A bo tudi čas za užitke in verjamem, da si boste resnično kaj lepega privoščili in pocrkljali samega sebe. :)
Sobota bo b.p. oz brez posebnosti ... :) prijetno druženje, blagostanje, saj se bo Luna družila z Jupitrom.
Nedelja pa prinaša osvežitev, predvsem boste to zaznali na emocionalnem področju, saj bo Venera prešla v Devico, kar pomeni, da ne bo več tolikšnega sledenja srcu in predajanja strastem za vsako ceno. Ocenjevali boste vaše odnose z drugimi, zagotovo z analizo odkrili kaj uporabnega in se učili, kako "naj bi" tudi vi sami delovali, da bi bil(i) odnos(i) najbolj optimalni.
Sliko boste torej videli še z drugega zornega kota, tako kot je do sedaj še niste.
Ko vam to uspe, si le čestitajte, saj ste na poti razsvetljevanja vaše duše, ki išče in se uči vsak dan znova. No, in zdaj je čas za čustva ... predvsem v ne prav zdravih odnosih boste sprevideli ključne elemente, zakaj je bilo oz je tako. Koliko lahko vi sami naredite in koliko je to odvisno od drugih. Boste že naredili izračun ... :) Vedite, da se v odnosu obe strani učita in s tem nadgrajujeta odnos. Malce bo še zafrkaval retrogradni Merkur, ki pa je spet v osvobajanju k svojemu prostemu teku .... komunikacije bodo v prihodnjem tednu spet lažje.

Prijeten konec tedna vam želim in mislite in živite LEPO in LJUBEZNIVO.
<3 vaša Kasandra

Ni komentarjev:

Objavite komentar