četrtek, 2. junij 2011

Toliko dogajanja ...uf!

Za umirjenost in uspeh :)

Neverjetno, kako se zadeve premikajo, očiščevanje je v tem procesu res ključnega pomena. Vendar vedite, da je pri vsem, kar se vam dogaja, najpomembneje najti zopet "pot domov", torej vase, v vašo bit in nrav, k vašemu srcu in ljubezni v vas.
Včerajšnji 1. junij s Sončevim mrkom se še vedno čuti, Merkur se je premaknil v Dvojčke, kjer tudi vlada. Informacije bodo zgoščene, iskali jih boste povsod in slišali jih boste prav tako povsod. Imate pa super priložnost, da svoj razodni um pomaknete v peto prestavo in udajanjate svoje zamisli in ideje.
Potem je tu kombinacija Venere in Plutona, ki bo dala dela na emocionalnem nivoju. Ljudje bodo sposobni videti globje v vas, tako da ni čas za prikrivanje. Bolje se je prepustiti in delovati skupaj.
Retrogradni Neptun pa nas pošilja bližje k sanjam, slika realnosti bo zamegljena ... sanje bodo kričale in vas opozarjale, da je svet iluzij realnost. Hm, ... ja, saj mogoče tudi je ... Nenazadnje pa sta povezana tudi Merkur in Neptun, ki opozarjata na sanje, ki bodo imele veliko sporočilno vrednost. Zaradi časa spreminjanja realnega v iluzijo in obratno, pa boste morda narobe slišali, razumeli sporočila. To samo kot opozorilo, da se ne boste prehitro zaleteli. Dajte priložnost času, da vam pokaže in nauči. :)
Za tiste, ki veliko delate na sebi je sedaj resnično čas za pospravljanje starih vzorcev, starih navad in razvad, ... kar ne služi, bo šlo oz se bo spremenilo, preoblikovalo. Naj vas ne odvleče preveč v razdvojenost ... delajte še več tehnik za umirjanje in središčenje samega sebe, kot navadno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar