torek, 14. junij 2011

Precej dela ... mentalno in emocionalno




Luna v Strelcu se bo prilegla, saj boste občutili, da ste del celote, vsega tega vesolja ... potovali boste v mislih ali zares. :) Je pa napetost v zraku zaradi neugodnih aspektov med Venero, Plutonom in tudi Marsom. Eno je skoncentrirano na odnose in njihovo transformacijo, drugo pa na vaše cilje, ki se lahko zaradi strahu, bojazni in dvomov povsem izjalovijo. Glede slednjega si cilje zapišite, da bo vse zelo jasno in nazorno, kakšen je uspeh, ki si ga želite ... brez omejitev, prosim. :)
Odnosi pa, hm, pokazale se bodo stare razpoke, ki jih niste zakrpali. V vas se lahko vzbudijo razni strahovi, ljubosumje, posesivnost, občutki krivde in jeze ... zaradi stvari, dogodkov, ki jih nekako še vedno "nosite" s seboj v tem odnosu/ih. Ja, prav res, da vse pride za vami, če resnično ne oddelate vsega. Morda boste zato malce skrenili oz ne bo šlo vse po začrtani poti. Opustite zahteve do drugih in do sebe in skušajte odgnati ves stres. Dan z dežjem je kot nalašč za to.
Nalijte si melisin čaj, pokapajte melisino ali lavandino eterično olje za odišavljenje prostora, z ametistom pa tiho meditirajte ali si zmasirajte celotno telo.
Karta ALKEMIJE prav tako sporoča, da je prav vse mogoče v tem trenutku. Tako kot lahko manifestirate najboljše možno in dobro, tako lahko, žal, ustvarite tudi probleme.
Bodite hvaležni za vso to moč, ki vam jo poklanja Univerzum in ustvarjajte in vibrirajte za najvišje možno dobro. Nič vam tega ne preprečuje. Ljubezen vas le krepi in čisti vas in svet.
Aformacija: "Zahvaljujem se za pomoč in fokusiranje na veselje in srečo in željo po povezanosti z Božansko Energijo in Ljubeznijo. Tako zelo sem hvaležen, da so vse moje želje tako skrbno naslovljene in oblikovane - prav takoj."
Vse dobro, K

Ni komentarjev:

Objavite komentar