ponedeljek, 13. junij 2011

Obveze in resnost v odnosih

Lep in strog ... Saturn.

Saturn je na svoji direktni poti, v znamenju Device.
Uči nas življenjsko pomembne karmične lekcije. Opažali boste verjetno več discipline, bolj realistično boste dojemali vse okoli sebe, praktično in trdo delo se bo dvignilo nad vse meje, gnala vas bo želja po uspehu.
V znamenju Device je skoncentriran na vse pomembnejše odnose in na obligacijo, da se boste predali iskrenosti in se vsekakor "obvezali". Zagotovo je to obdobje, ko razum dela veliko bolj kot čustva oz ne moremo govoriti o romantičnem pristopu v ljubezenskih odnosih, prav tako ne v platonskih partnerstvih.
Kljub vsem težavam, trdemu delu, … bodo za vas pomembna razmerja preizkušala vašo potrpežljivost in vztrajnost.
Nasploh se vam bo morda zdelo, da se stvari premikajo prepočasi ali se sploh ne. Saj veste, kako je s tem ... situacija čaka na vas, da boste vi pripravljeni … potem boste leteli s svetlobno hitrostjo. No, tako hitro ravno ne, bodo pa zagotovo premiki in spremembe … torej, moto je: POČASI, A VZTRAJNO!
Še posebej pazljivo v odnosih v tem tednu na polno Luno, 15.6., ko imamo še Lunin mrk. Pazite, da ne boste vi igrali v kakšnih »nečednih« igricah … raje se ta dan umaknite, če je le mogoče … na varno in čimbolj v osamo. V svoj svet.

Ni komentarjev:

Objavite komentar