četrtek, 14. oktober 2010

Zlati Mesec

"On. Je svetil. Tam. Gor. Močno. In svetlo.
Odkrival. Je moje veke. Me poljubljal. Na vrat. In usta.
Ni dovolil. Da bi zaspala. Prebudil. Je kreativnost. Nočno.
Ustvarjanje. Se je začelo."
-----------------------



Mesec je nocoj lepo svetil, če ste ga morda kaj opazovali. V meglicah se je kazal in skrival, kot bi se želel iti skrivalnice. Ni kaj, skrivnosten mož je, dokler ne postane razgaljena ona. - Luna. :D
--------------------------------------


Pripenjam vam svoje unikatno delo - sliko ZLATI MESEC, ki je posuta z nekaj drobnimi kristali hematita, ki ščitijo pred uroki in negativnimi vplivi, vzpodbudno delujejo na nadledvično žlezo, limfni in živčni sistem. Večji kamen je jaspis, ki aktivira celostno zdravljenje telesa, deluje na žleze, od hipofize, ščitnice, pankreasa, prostate, jajčnikov, ... odganja zlo, nesrečo in črno magijo in nudi prijetno zaščito za vaš dom.



Vse moje slike so tudi ENERGETSKO INFORMIRANE, kar z drugimi besedami pomeni, da so kristali, ki imajo že sami po sebi pozitivne učinke, informirani z orgonskim topom, ki jim je dodal še druge številne zdravilne informacije.

Kristali tako npr. vsebujejo informacije oz vibracije esence Bachovih kapljic, ginsenga, delujejo antikarcenogeno, pozitivno delujejo na vse čakre, delujejo kot barvna terapija, pomagajo srcu in ožilju, uravnavajo presnovo in metabolizem, izboljšujejo imunski sistem, odganjajo strahove, dvome in črne misli, delujejo proti urokom in črni magiji, prinašajo harmonične odnose in ljubezen v vaše življenje, pomagajo vam najti notranji mir, blagostanje, podpirajo meditativno in duševno delo, čistijo elektrosmog v prostoru, v katerem se nahajajo.

Skratka, Energetske informirane slike oz kristali v/na njih imajo okoli 100 zdravilnih informacij, ki resnično pozitivno delujejo na vaše fizično, psihično in astralno telo.






Slike se da tudi naročiti v vam priljubljenih barvah in z željenimi kristali.

Za več informacij me lahko kontaktirate po mailu
kasandrinebesede@gmail.com ali po telefonu
041 73 24 73. <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar