petek, 8. oktober 2010

Vse je odvisno od vas

Polarnost                                                                                       
Z današnjim dnem je Venera retrogradna in se nahaja v ozvezdju Škorpijona. Poleg tega danes tudi Luna vstopa vanj. Da ne pozabim omeniti, da je tudi Mars še vedno v Škorpijonu. Ja, kar pestri dnevi so pred nami. Redefinicija odnosov, ljubezenskih, poslovnih, prijateljskih, do staršev, otrok, ... na vsakem koraku torej. To pomeni, da se lahko v tem času odnosi ali poglobijo ali pa precej ohladijo. Veliko sumničavosti, ljubosumja, tudi sovražnosti bo zaznati. Strast in erotika, tudi to pride v kompletu Venere in Marsa v Škorpijonu, princip Ying - Yang, kakor tudi ambicije in denar.
Boste pa lahko izvrstno preizkusili "Zakon  privlačnosti" v tem času. Zakaj? Zato, ker boste s pozitivnim videnjem in spiritualnim delom na sebi, z veliko ljubezni in miru, z lahkoto odrvnili težavnejše odnose, tudi vi sami se ne boste spuščali v temačne globine in iskali špetir.
Sobota bo primerjalno z nedeljo malce bolj lahkotna in družabna, v nedeljo pa bomo imeli ogromno psihične in fizične moči, tako da bo dan kot nalašč za ukvarjanje s športom.
In ne pozabite, da se nedelja piše takole: 10.10.2010. :) Ob 10. uri lahko pošljete vaše najglobje lepe želje in misli v Univerzum, ... skozi vizualizacijo, meditacijo, afirmacijo, ... kakor komu ustreza. Iskrene in ljubeznive misli naj se namnožijo in razdelijo med vse nas. Iz misli pa nato v materijo. Vse dobro vam želim!

Ni komentarjev:

Objavite komentar