četrtek, 21. oktober 2010

Močne energije okoli polne Lune

Dan pred polno Luno, ki bo v Ovnu ... bo zelo poln. Kakor tudi dnevi kasneje. :) Začutili boste, da so se vaše notranje moči zopet vrnile, da ste zopet dobili nazaj svojo moč. Aspekt Merkur-Uran vas bo opogumil, da boste razmišljali po svoje. Veliko ljudi se nenehno ukvarja s kritiko, ki ga sproducira okolje in to potem ponotranjijo, kot njihovo lastno. In prav tu se mnogokrat skriva srž problema, da obstanejo na nekem mestu, ne morejo naprej. Astro kombinacije vam dajejo moč, da dvignete svojo glavo in si sledite.:)
Tudi delfini in morske deklice vam bodo pomagali. Ne boste se več videli v vlogi žrtve, pač pa kot lastnega upravljalca s svojim mišljenjem - življenjem. Vedite, da ste lahko vplivni in mogočni in hkrati vljudni in blagi, pa vseeno zelo efektivni in uspešni. Ne obremenjujte se s tem, kaj drugi mislijo o vas. Pomembno je kar vi čutite kot prav, svoj prav, da delate dobro in da želite tudi živeti na svetu, ki je lahko še boljši, bolj pozitiven in ljubeč. Delajte in delite dobroto. V srcu pa nosite ljubezen. Tako premagujte ovire in "razorožite" svet. <3

p.s.
Kasandra gre malce na potep :)), .... tako da se beremo zopet v novembru. Prijetne dni vam želim do takrat, prijetno praznovanje noči čarovnic in pripravite se na mistični november in čisto pravo zimo. Tako ali tako pa je že celo leto bolj hladno, saj nam letos vlada metalni Tiger-ček. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar