petek, 21. oktober 2011

Stopnjevanje napetosti

Lahkotni ste - kot metulj. :)


Ja, proti koncu meseca oktobra gremo in vse je še vedno zelo, zelo intenzivno. Pritiskov je precej, v nedeljo pa Sonce stopi v znamenje Škorpijona, kar bo dalo zalet novi transformaciji. Vse, kar spi, bo predramljeno, da se ozdravi oz se izpusti. Hm,čas čistke pred zimskim spancem. :)
Petek je levovsko obarvan, tako da bo prav simpatičen. Romantike bo precej v zraku, idealizirali bomo, videli in iskali nova obzorja, ... Brezpogojna Ljubezen se danes piše z veliko, saj boste natanko vedeli, kaj pomeni. Začutite je kar največ, naberite si zalogo... da jo boste uporablajli v nedeljo, ki bo precej bolj kritična. Z eno besedo - obsedenost = nedelja. Skušajte kontrolirati svoj ego, saj bo kar puhtelo iz vas. Jaz, jaz in samo jaz bo slišati - ampak, vedite, niste sami. In res se spomnite na današnji petek, ki vas bo (je) naredil za prekrasnega lahkotnega metulja, ki pleše svoj ples in je zaljubljen v življenje.
Sobota bo podarila možnost romantične ljubezni - iskanja le te. Morda vam družba, v kateri boste, ne bo ravno najbolj povšeči, zato vas lahko preseneti kakšna povsem nova druščina. Za spremembo - vam bo prav pasalo. :)

Ni komentarjev:

Objavite komentar