petek, 28. oktober 2011

Naredite si svetlo po svojem okusu

Mmmmmm ... bučkina juha. Dober tek. :)


Oktober se poslavlja in to kar v intenzivnih tonih. Povsod, na vseh prizoriščih se pozna. Sicer prihajajoči dnevi ne bodo eksplozivne narave, bodo pa malce "raztreseni". Luna se danes pelje naprej v Strelca, kar naznanja dinamiko, v nedeljo pa bo prešla v Kozoroga, kar nas bo prizemljilo in umirilo. Čeprav bo nedelja predpraznična, bo v nas neka delavnost - morda boste več prebrali, kaj novega naštudirali ali pa le malce bolj pospravili po domu.
Petek, 28.10., bo nasmejan, prijeten dan. Sreča bo naklonjena in sijali boste v nekem svojem žaru. Se sicer lahko prikradejo kakšne napetosti, ampak se skušajte brzdati, saj bi vas lahko Strelec ali Mars preveč gnala v "napačno" smer. Nima smisla. Zapomnite si, da v takih trenutkih izgubljate precej energije, seveda se slabše počutite, stres vam pokrade dragocene vitamine, ...:) Torej, ne dajte se speljati ...
Sobota,29.10., bo malce bolj lenobna, a kljub temu se je dobro prezračiti v naravi, morda naberete kaj listja ali pa še kakšen kostanj kje ... in naredite prekrasno jesensko tihožitje.
Nedelja, 30.10., se bo začela povsem zimsko svetlikati po uri, saj ob 3.00 zjutraj preidemo na zimski čas, torej premaknemo uro na 2.00. Ja, spet bo zjutraj malce bolj svetlo, zvečer pa ... no ja, tema pač zaznamuje tale čas. Zato pa se boste več greli doma, si naredili svojo lastno svetlobo v srcu in iskali čarobnost v globočinah vas samih in v ljudeh, s katerimi ste prijetno, srčno povezani. To je pa tako tisto, kar šteje. :)
Ne vem zakaj, ampak zame je že od nekdaj sonce spravljeno v srcu. :)

Čarovniško obdobje med 30. in 31.10. bo simpatično in navihano, bučke so v tem času namenjene okrasju, super pa so tudi za v lonec - vam priporočam bučkino juho ali pa popečeno skupaj s krompirjem. Angelsko! :)
V 1.11. bomo vstopili z Luno v Vodnarju. Torej, malce neobičajen dan, prijala pa vam bo družba in sodelovanje. Tudi vaši hobiji pridejo na vrsto v takih dneh.
Skratka, preživite lepe dni ... poskrbite za smeh v srcu in ga delite - naj bo nalezljiv on in ne npr. virusi, ki so tudi prišli na plano.
Širite to vašo svetlobo in dan bo resnično svetlejši, kljub temi zunaj. <3 K

Ni komentarjev:

Objavite komentar