četrtek, 24. februar 2011

Vznemirjanja


Nore energije so v zraku ... le izkoristite to moč! Še posebej je bila močna tale škorpijonska Luna. Meni je nadvse pasalo, upam, da vas ni preveč "nosilo".:) Danes se Luna pomakne v "nemorebitiprimiru" Strelca. Klic divjine, tujine, narave , ... premaknili se bomo ven iz stanovanj, čeprav niso najbolj topli dnevi. Je pa Sonce tako vabljivo, tako da ... Pomlad je na obzorju, kar me nadvse veseli. ........ Ne boste verjeli, ravno ko to pišem, mi je na balkon prišel grulit golob. Čisto pravi, siv, z rahlim sijajem rožnate in zelene okoli vratu. :)
Jah, ti novi začeti, kar pomlad vsekakor je, so nadvse potrebni, da se spomnimo, kaj resnično želimo, kam smo namenjeni, kdo sploh smo. Le vzemite si ta svoj čas in se poslušajte. Naj vam koristi za nadaljnje korake v letošnjem letu ... in za kasneje.
Konec februarja se izogibajte preveliki naglici, saj vas lahko tempo preveč posrka vase. Prav tako hitro odpišite vse dvome in strah, odvrzite stare vzorce, ki res ne delujejo več. Naredite nekaj novega, nekaj enkratnega in predvsem ... bodite uglašeni sami s seboj. Lep dan, <3 K

Ni komentarjev:

Objavite komentar