petek, 18. februar 2011

Poenostavite ... SE! :)


Zanimiv in kreativen konec tedna se nam obeta! Polna Luna se iz ponosnega Leva premika v Devico, kar se bo poznalo pri večji organiziranosti ... skušali bomo loviti svoj urnik, tako da bo vse po "regelcih". Poznalo se bo tudi pri naših odnosih, morda bodo kake zadeve želele pokukati na površje in "se razčistiti".
Sta se pa danes želeli odkriti kar dve delfinsko-mrmejdski karti, ki ravno tako nakazujeta na čiščenje, poenostavitve, pozitivno usmerjenost pri vsem, kar počnete in vas obdaja. Kreirajte si lepe dneve. :) Pospravite staro šaro, ... osvobodite in uredite dom, pisarno ... in to se bo reflektiralo tudi na vas samih. Nove stvari bodo hitreje prihajale v realnost. Mmmmmm, skoraj diši po spomladanskem čiščenju. :) No, malce bomo še počakali, se pa ta konec tedna Sonce za nekaj časa ustavi v ozvezdju Rib. Bo kar pestro, hiter tempo nas čaka na začetku te vladavine!
Uživajte v naravi, doma, z ljudmi, ki jih imate radi, s samim seboj, ... uživajte povsod ... dihajte s polnimi pljuči ... in želite, vidite, delite samo najlepše, najboljše ... LJUBEZNI polno! <3

Ni komentarjev:

Objavite komentar