petek, 3. september 2010

Vikend za crkljanje

Ljubezen in objemi. To je ta vikend na jedilniku. :)                                           
Tale konec tedna bo pa kot nalašč za tople objeme, ki nam bodo vsem še kako godili. Luna v Raku ima takšno moč. :) Sta pa tudi Mars in Venera v taki povezavi, da bodo odnosi prijetni, veliko se bomo pogovarjali, si izmenjevali lepe besede in toplo energijo. Če želite še potencirati moč ljubezni, bodite PINKI. Z obleko, šalom, nakitom, make-upom, torbico, oz kar pač imate v tej barvi vključite v dan. In noč, seveda.
Današnji petek je primeren za poslovne sestanke, organizacija bo tekla kot po maslu, govori in javna nastopanja ter udejstvovanja bodo požela veliki aplavz, prihajale bodo nove ideje, cilji se bodo razjasnili, ...le kdo si ne bi želel takega dne, kaj? Izkoristite svojo jasno in ustvarjalno vizionarsko moč.
Sobota bo prijetna, verjetno se boste srečali z ljudmi, ki jih že nekaj časa niste videli, ... skratka, lepo se boste imeli. Nedelja pa naznanja novo, rdeče-oranžno energijo, ki prihaja z Levom, da nas popelje v prihodnjii teden. Zato ponedeljek, 6.9. ne bo prav nič zaspan.:)
V noči iz petka na soboto pa vas lahko malce daje nespečnost, morda boste malce "preveč" razmišljali. Ampak tudi to sodi v komplet, ko je Luna v Raku.
Zjutraj in zvečer se skoncentrirajte na svoj solarni pleksus, začutite kako ljubezen sije v vas. Pošljite ta neuničljivi vrelec energije ljubezni ljudem, ki jih imate radi. Srečni bodo. Kakor tudi vi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar