petek, 10. september 2010

Pisano

Tile moji ročno izdelani srčki s kristali, ki so informirani in vsebujejo      
številne zdravilne in pozitivne informacije, naj vibrirajo skozi sliko in vam
dajo moč,  polno skledo ljubezni in umirjenost, ki diši kot                               
jutranja rosa.                                                                                                             





















Hm, kaj napisati ob tako miš-maš vikendu!? Luna je v Tehtnici, kar na večino vpliva radostno, ni več nepotrebnega predalčkanja, analiziranja ter kritičnosti, ki pelje v tesnobnost. Očarajte sebe in okolico, pojdite na luštno in se veselite.
Sobota je na koledarju označena kot dan miru, ... izkoristite lepoto sobotnega dopoldneva, pripravite si super-vitaminski domač sok iz zelenjave ali sadja in se nato podajte ven, v odkrivanje dneva, ki bo zapisan z Marsom in Venero. Močni občutki, močna volja in energija, ki naj vas vodi v ljubezen in ne v hektiko. Poslušajte glasbo, pojdite na ples, tudi masaža v oz s čokolado se bo prilegla na tak dan. :) Luna pa bo škorpijonovsko zapeljiva. Ne pozabite na erotično spodnje perilo, ...ja, seksi dan bo sobota.
Nedelja pa bo nakazala delovanje Merkurja, ki se bo zopet "vrtel direktno". Začetki izpred nekaj časa, ki so zdaj bolj kot ne počivali, se bodo premaknili, .... kaj je lepšega kot videti, da se stvari, ki ste jih načrtovali, korak za korakom udejanjajo. Ja, za vse se čas najde ... ob točno določenem času....je čas. <3

Naj vas spremlja ljubezen! Najdete jo v srcu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar