petek, 20. avgust 2010

Ljubeznivo, igrivo in ustvarjalno

Mandala za notranji mir                                                                         
Merkur v Devici, od danes do 12. 9. 2010 je retrograden, nas bo opominjal na to, kako lahko še pomagamo oz. smo koristni. Od vseh najmanjših opravil, ki jih lahko opravimo po hiši, pa do raznih pomoči prijeteljem, vse boste opravili v tem času. Večje projekte in naloge, ki ste jih prelagali na kasnejši, bolj primeren čas, ...
no, zdaj jih boste dokončali. :) Veliko boste razmišljali o svojem delu, kako dobro ga opravljate, bi želeli kaj izboljšati, je pravo za vas ... Morda boste spet odšli v šolo, izpopolnili svoje znanje, veščine, se naučili kakšne nove tehnike. Lažje se boste odločili za primerno zdravo prehrano, se lotili telovadbe in se nasploh veliko več ukvarjali s svojim zdravjem. Čistko boste naredili tudi v svoji pisarni in v računalniku in hkrati pridobili več prostora, povsod. :)
Konec tedna preživite v naravi, v lepem okolju, bodite vi v najboljši obliki. Venera in Mars bosta pomagala, da boste ljubeznivi, igrivi in ustvarjalni. Luna, ki v soboto vstopi v Vodnarja, pa bo poskrbela za druženje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar