nedelja, 4. marec 2012

Teden kot mora biti - 5.-11.3.2012




Teden bo malce bolj v znamenju žensk, saj 8. marca obeležujemo Dan ŽENA - mednarodni dan žensk se 8. marca praznuje od leta 1917, saj so se na na ta dan začeli protesti v Petrogradu (danes St. Petersburg), iz katerih je nastala komunistična Oktobrska revolucija.

V ponedeljek bomo zakorakali ponosno v stilu Leva, saj se zadržuje v Luni. V sredo, 7.3., bo Luna vstopila v Devico, zopet več reda in pospravljanja. :)
Naslednji dan, 8.3., pa nas bo napojila še energija POLNE LUNE. Ker se bo zadrževala v Devici, bomo resnično pričeli s spomladanskim čiščenjem - od doma, službe, garaže, ... in seveda, tudi sebe. Je pa v konjunkciji z Marsom, ki je trenutno retrograden, sodeluje pa tudi z Merkurjem, ki se bliža temu stanju (12.3.). Vsi trije bodo zelo povezani, a to zna biti kar precej napeto. V akciji, pa tudi v strahu, maščevalnosti, ...
Kot nalašč se je v kartah razkril KRISHNA, ki nas vse skupaj uči in obdarja z blagoslovi - ne glede na trenutno situacijo. Ne dovolite, da zavibrirate na vibracijah strahu in napetosti. Meditirajte vsak dan, sprostite se v vašem kotičku in si privoščite oz odmerite kar nekaj več časa ZASE. Negujte se. :)
Velik poudarek bo na zdravljenju - morda najdete kakšnega posebnega zdravitelja v tem tednu - nekoga, ki vam bo res pomagal.
V petek, 9.3., se Luna potopi v Tehtnico, kar bomo zaznali z malo bolj uravnoteženo energijo, pazljivo pa za konec tedna, saj je pred nami škorpijonska Luna, ki navadno v tistih, ki nimaju miru, nemir samo še poveča.
Kot rečeno, se nam prihodnji ponedeljek bliža Merkur v retrogradni poziciji, zato je najbolje vse poslovne zadeve "pripeljati" do konca oz podpisati pogodbo do tega petka, 9.3. - sicer bo treba počakati do začetka aprila.
Prijeten teden z veliko modrosti in ozaveščanjem situacije. <3K

Ni komentarjev:

Objavite komentar