torek, 22. november 2011

Sonce STRELČEVO


Čas za "vstajo". Feniksa.

Pozna se, da je tema, pozna se, da je Sonca malo ali nič ... precej nekakšne razvlečenosti v razpoloženju je čutiti, videti ... vendar smo se iz Škorpijona premaknili v Strelčev ČAS. Hm, kaj prinaša? Veliko aktivnosti, kjub temu da bomo kmalu obeležili zimski čas, ki nam temo milostno nakloni že ob cca 17.uri, ko je naš jamski prednik že pridno dremal ob varnem ognjišču. No, mi se bomo kot kaže kaj kmalu pognali v hektiko meseca decembra, ki je kot GRUDEN mišljen speč, spokojen in mirujoč. A Strelec nas pomika in premika ... bi rekla, da gre za nekakšno navzkrižje :). No, bomo videli, kako bo letos in ali nas bo 2012 pripravila k "spametovanju" in razlikovanju kaj je tisto, kar je resnično vredno, dragoceno in srčno. Ja, pa sem že pri željah ... več srčnosti - iskrene. To bi si želela. :)
Torek bo tak, da bomo svoja pričakovanja, svoje želje nesebično pomaknili nekam bolj v ozadje in delali za skupno, višje dobro. To je dobro. :)
Luna v Škorpijonu pa bo s ščepcem sumničavosti delala dan bolj nemiren in morda zaradi tega bolj atraktiven.
Namig dneva: pozabite na stare rane, zamere, ... očistite sebe svoje prtljage ali tiste, ki ste jo dobili od drugih, ... zadihajte kot bi se znova rodili. Neobremenjeno in na vsa pljuča. Počistite, očistite ZDAJ ... ZIMA BO LEPŠA!
<3 K

Ni komentarjev:

Objavite komentar