ponedeljek, 16. maj 2011

za vikend -13. - 15.5.2011

Ker blog nekaj šteka, vam puščam sporočilce kar takole … ledeni možje nam kažejo zobe … zofka pa se bo tudi poscala …torej, vse v ritmu narave.

Petek , 13.5., je namenjen povsem vam in samo vam. Ne vpletajte drugih, … če se bodo sami od sebe pojavili, potem že, sicer pa … svojo notranjo moč uporabite zase. :)

Sobota bo še vedno navdihovala z Luno v Tehtnici, morda popoldne lahko postane malo bolj zategnjeno. Vendar, če boste v pravi družbi in seveda predvsem osredotočeni na svoj notranji jaz, ki je čist, iskren, poln ljubezni, … potem boste delovali samo preko LJUBEZNI. Najvišje frekvence …

V nedeljo bomo že začutili vplive Lune v Škorpijonu, Venera pa se bo tudi premaknila v Bika. Mmmm, veliko lepote, veliko ženstvenosti bo v ospredju. In seveda umetnosti nasploh. Pa tudi užitkarstva. Obkrožajo naj vas ljudje, ki so vam res blizu. Merkur pa bo začel svoj pohod v Bika. Ne hitite, pač pa se zavedajte procesa in uresničujte lepo počasi vse vaše nove ideje, projekte, ki ste si jih zastavili in zamislili v obdobju Ovna. Ne prenaglite se … to bo odločilnega pomena. :)

Pripravite pa se na TOREK in na POLNO LUNO V ŠKORPIJONU ... noro bo! Toliko pomladne energije že dolgo nismo čutili!

Ni komentarjev:

Objavite komentar