petek, 22. april 2011

Pisan april do konca


Ozvezdje Bika bo dalo več harmonije, sreče in užitkarstva. Kar vam bo prav dobro delo, mar ne? Luna se danes in jutri nahaja v Kozorogu, ki daje slutiti, da se še vedno ne bo moč prepustiti lahkotnosti lepih aprilskih dni, pač pa je še vedno možen precejšen pritisk. Če je le možno, si del dneva vzemite zase. V nedeljo se podajte na kak lep izlet, obiščite prijatelje, Luna v Vodnarju bo prav simpatična. Pa veliko hrena na krožniku, da vas sčisti. :)
Z jutrišnjim 23. aprilom se Merkur vrača v direktno smer. To nakazuje nove ideje in načrte, zato bodite pripravljeni na nepričakovano. Nekaj časa boste potrebovali, da se zopet prilagodite tej novi smeri Merkurja. Bo pa vse steklo lažje. :)
Zadnji teden v aprilu bo prav tako zelo pisan, opozorim naj na sredo, 27.4., ki bo zelo občutljiv dan. Zdelo se vam bo, da ste povsem narobe razumljeni, vi pa tudi ne boste razumeli drugih. Pazljivo v partnerskih odnosih ...
30. april pa bo izredno lep dan, veliko nenavadnega bo v zraku, vendar na lep, sproščen in harmoničen način. Smejte se ... in uživajte življenje!

p.s.
Želim vam lepe prav vse praznične dni, ki sledijo ... jaz se za nekaj časa poslavljam.
Ja, april je moj mesec in grem praznovat pomlad, čarovnice in sebe. :)
Se beremo zopet v maju, ko so na vrsti spremembe.
Srečno in z ljubeznijo, vaša Kasandra

Ni komentarjev:

Objavite komentar