petek, 18. marec 2011

Polna Luna in tik pred ekvinokcijem :)

Foolmoonspring :)

Prepustite se petku in odplujte v svojih mislih. Res je dan za razmišljanje, za vaše umske sposobnosti. Nekatere lahko potegne malce preveč v depresivno, ... zato ... oblikujte in imejte lepe misli. Imejte radi sebe ... naredite si prijeten načrt, kako se boste razveselili tale vikend. Ne pozabit na rožnata očala!
Sobota bo sicer v znamenju Tehtnice, ki nakazuje šarm in harmonijo, vendar če želite to doživeti, morate najti harmonijo v sebi. Med svojimi temnimi in svetlimi nijansami. Oharmonizirajte se skozi meditacijo, iščite brezpogojno ljubezen, odpustite, se prerodite v beli svetlobi, ki vas osrečuje in zdravi. Naj vas potegne v veselje in blagostanje. Samo zato ste tu. In ko boste to občutili povsod, v vsaki vaši celici, bo svet drugačen. Harmoničen, dobrohoten, velikodušen, antistresen, poln ljubezni. Srčna čakra bo še posebej poskrbela za to. :) Polna luna v soboto bo vse samo še intenzivirala. In velja, da kakor in kar boste sejali, tako boste želi.
V nedeljo bomo še vedno pod močnim vplivom polne Lune, ... razmišljanje o odnosih z drugimi bo ključno. Kako želite, da vas drugi vidijo in kako vi vidite njih? ... Rešitev se nakazuje skozi delitev, sobivanje misli in dejanj, ne v dokazovanju kdo je močnejši.
Iz nedelje na ponedeljek pa ... POMLAD!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar