torek, 11. januar 2011

Prijeten dan z "ovnovsko" Luno

Dober teden v letu 2011 je že za nami. No, meni se je vmes zgodila moja "soulucija", pa še retrogradnost Merkurja se je malce poznala pri besedah :) ... zdaj so zopet na sporedu za vse vas, ki jih radi prebirate.

V začetku leta 2011 vas je verjetno malce "vrgel" Sončev mrk, ... nekatere stvari se še niso zaključile in se bodo zaključevale vse do meseca maja letošnjega leta, ki bo nekakšen preobrat v 2011. Vse, kar imate za počistiti za leta nazaj ... do maja je pravi čas. :) Nato nas čaka drugačno obdobje, precej bolj energično, z novimi pogledi, uvidi, ... spremembe bodo seveda del vsega tega obdobja. Tudi sedaj se Mars ves čas sprehaja in spogleduje s Soncem, tako da nam energije ne zmanjka, predvsem je januar mesec namenjen pridnemu delu. Kozorog je pač tak. :)
Tale torek, ki je sicer čisto Marsov dan :), vam bo odkril načrte za prihodnost, videli boste boljšo in širšo sliko. Zadeve boste uspešno speljali. Ne spreglejte pa malenkosti ... se znajo izkazati za pomembne dejavnike.

Pa ne pozabite na 11. uro .... 11.1.2011 ob 11ih ...manifestirajte, pošiljajte ljubezen, lepe želje, lepe misli... vse iz srca. Za cel univerzum!
Love and peace, :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar